Az alábbiakban összefoglaltuk neked az általános információkat a rendelés folyamatáról és kézbesítésről: 

RENDELÉSED ÖSSZEKÉSZÍTÉSE

A rendelésed a webáruházba történő beérkezést követően 2 munkanapon belül igyekszünk összekészíteni, amennyiben esetleg egy termék hiányzik emailben értesítünk.

CSOMAGOLÁS

Cégünk híve a környezet megóvásának, a megrendeléseket újrafelhasznált megfelelő méretű papír borítékba csomagoljuk. A rendelések összekészítésekor pedig nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő csomagolásra, hogy a megrendelt ruhák és kiegészítők épségben megérkezzenek hozzád. 

KÉZBESÍTŐ FUTÁRSZOLGÁLAT

MPL – Magyar Posta

KÉZBESÍTÉS

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik (várhatóan: 8:00-17:00 között), a kézbesítő cég mindenkori munka idejében. Hétvégi kézbesítés nincsen a Magyar Postánál. 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Az összekészített csomag feladását követő 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül a csomagod. Például: A hétvégén leadott rendeléseket a következő 2 munkanapon (hétfő/kedd) csomagoljuk, és adjuk át a Magyar Postának kézbesítésre, így várhatóan legkésőbb péntekre érkezik meg hozzád. 

RENDELÉS LEMONDÁSA

Ha már leadtad a rendelésedet és azt valami miatt törölni szeretnéd, kérjük jelezd e-mailben is, de a leggyorsabb módja a telefonon történő lemondás.

Telefonszámunk: +36 70 774 23 55

Telefonon elérhetőek vagyunk: Hétfő-Péntek 9:00-17:00 

Amennyiben a megrendelt csomag sikertelen kézbesítés (pl. helytelenül megadott szállítási cím) vagy a csomagot nem kéred/nem veszed át és emiatt visszaküldésre kerül hozzánk nem leszel jogosult további vásárlásra a Webáruházunkban. Kérlek bármilyen probléma merül fel jelezd nekünk emailben vagy telefonon, megpróbálunk segíteni.