Kedves Érdeklődő!

Örülök, hogy találkozhatunk itt, a Tündér Gardróbban!

Bognár Viktória vagyok, a weboldal megálmodója. A webáruházat azzal a céllal hoztam létre hogy segítsem az eligazodást és a választást a kislány alkalmi ruhák vásárlásakor.

A ruhák kiválasztásakor elsődleges szempont a gyerekek kényelme, hiszen pont a kicsik számára a legfontosabb, hogy a várva-várt eseményen – amikor nagyon sok az újdonság, és sok dolog történik körülöttük, velük – jól és felszabadultan érezzék magukat. Lehet szó bármilyen alkalomról, rangos eseményről, egy kisgyerek játszik, szaladgál, időnként a földre veti magát.

Bognár Viki

A weboldal képei, a modell kislányok életkori sajátosságainak figyelmebevételével készültek el. Nem fogtok találni beállított fotókat, hiszen pont azt szeretném megmutatni, hogy a ruhácskák milyenek, amikor a gyerekek viselik őket. Emma (5.5 éves) és Luca (2.5 éves) a fotózás óráiban sokat szaladgáltak és játékszottak, ezért időnként játékokat, és különféle kincseket láthattok a kezükben.

Ha valamelyik ruha elnyerte tetszéseteket és vásároltok tőlem, szeretném ha tudnátok, hogy valamennyi termék gyűrődésmentes, illatos állapotban fog megérkezni hozzátok, hogy az első próbánál is szívesen adjátok rá gyermekeitekre. Az oldalon találtok információt a ruhák helyes tisztításához és a vasalásához, hogy a kis hölgyek minél több alkalommal viselhessék azokat.

A helyes méret kiválasztásához is szeretnék segítséget nyújtani, az oldalakat a láblécben találjátok.

Ha valamilyen kérdésre nem sikerült választ találnotok, keressetek az elérhetőségeken, emailben vagy telefonon.